hell of a ride

Join our thribe!

Een verschroeiende rit richting toekomst HR

Wij zoeken bij tHRibe.people HR-professionals met een killer attitude. Samen met tHRibe.builders dompelen we hen onder in all things HR en Employer Branding.

Die knowhow nemen ze mee naar hun klanten, waar ze baanbrekende visies en technieken introduceren. Met de beste HR-managers uit onze tHRibe als non-stop supporters. Onze klanten verwelkomen dus niet 1 HR-pro. Nee, ze halen een hele batterij toppers binnen.

Stap in en  beleef een
hell of a ride!

Kom de tHRibe visie oppeuzelen want in augustus kruipt Steve van tHRibe.people opnieuw achter het stuur voor een Hell of a Ride 2.0. Hij scheurt heel Vlaanderen door. Op zoek naar HR-pro’s die klaar zijn om de HR-wereld binnenstebuiten te draaien. Zet je mee aan het stuur, neem de pook maar stevig vast en ga vollenbak mee op weg.

Kriebelt het?

Kriebelt het?

Via het formulier hiernaast kan je contact met Steve opnemen*. Trek je f*ck-it-kleren en stoute schoenen aan. En maak je klaar voor de rit van je leven.

* Geen zin om een formulier door te sturen? We don’t blame ya! Bel Steve via +32 (0)472 904 587  of stuur een mailtje naar steve@thribepeople.com