Join our thribe!

HELL OF A RIDE

Een verschroeiende rit richting toekomst HR

De wereld transformeert aan een rotvaart. Neem nu muziek. Die ging van cassette naar cd, naar mp3 richting iPod. Terwijl je nu Spotify open swipet en instant in een lawine aan muziek duikt. De mens vindt zichzelf opnieuw uit. Op duizenden fronten tegelijk. En laat dat op de gekste manieren merken.

Machtig, toch? Vooruitgang!

Dus, vertel eens: waarom is de HR-wereld in hemelsnaam nog altijd dezelfde als 20 jaar geleden? Eeuwig-en-drie-dagen dezelfde klachten over de arbeidsmarkt, de slechte instroom en hoge uitstroom.

IK WIL MEERIJDEN

Waarom is dat, terwijl HR-professionals het écht wel beter willen doen?

Simpel. Omdat de beleving niet verandert. Want wat is het verschil tussen een mp3-speler en een iPod? Noppes. De muziek klonk hetzelfde. Maar de beleving was anders. De manier waarop je met de technologie omging. Het gebruiksgemak en die gelikte behuizing. De ervaring!

Meer nodig dan bananen

Dus ja, HR-pro’s willen het beter doen. Maar botsen vaak op de muren van hun organisatie. Dus ze doen wat ze kunnen – denk aan fruitmanden, pingpongtafels en hippe zithoeken op kantoor. Goede ideeën, met té weinig impact. En tegelijkertijd blijft het bij iedereen druk-druk-druk!

En blijven mensen werken waar het altijd maar druk-druk-druk is?

Nee. Ze blijven wél omdat ze mooie herinneringen maken. Omdat ze trots zijn op het merk waarvoor ze werken. Omdat ze ervaren wat het betekent om deel te zijn van het geheel – en daar oprecht gelukkig van worden.

Die beleving, daar draait het om!

En daarom zoeken we bij tHRibe People HR-professionals met een killer attitude. Samen met tHRibe Builders dompelen we hen onder in all things HR & Employer Branding.

Die knowhow nemen ze mee naar hun klanten, waar ze baanbrekende visies en technieken introduceren. Met de beste HR-managers uit onze tHRibe als non-stop supporters. Onze klanten verwelkomen dus niet één HR-pro. Nee, ze halen een hele batterij toppers binnen.

Stap in en beleef een Hell of a Ride!

Kom de tHRibe visie dan maar eens oppeuzelen. Stap in en beleef een Hell of a Ride!

De hele maand juni is Steve van tHRibe People onderweg met z’n camper. Hij scheurt heel Vlaanderen door. Op zoek naar HR-pro’s die klaar zijn om de HR-wereld binnenstebuiten te draaien. Zet je mee aan het stuur, neem de pook maar stevig vast en ga vollenbak mee op weg.

Kriebelt het?

Kriebelt het?

In de video hiernaast stelt Steve kort enkele vragen die je kan beantwoorden*. Trek je f*ck-it-kleren en stoute schoenen aan. En maak je klaar voor de rit van je leven.

* Geen zin om enkele vragen te beantwoorden? We don’t blame ya! Bel of Whatsapp Steve via +32 (0)472 904 587 en kom aan boord!